mandag den 14. december 2009

Chromatics

Der er bare nogle musikere, der med deres musik rammer mig helt nede i maven.. Kender du det - at man ikke ved om man bliver glad eller ked af det? Men at det helt sikkert rører en.. Chromatics har den evne.http://www.myspace.com/chromaticsmusics

Chromatics kommer originalt fra Seattle, og var i begyndelsen en kvartet, der bestod af sanger Adam Miller, trommeslager Hannah Blilie, guitarist Devin Welch og bassist Michelle Nolan. De debuterede i 2002 med en Calvin Johnson-produceret 7” på Gold Standard Laboratories og fulgte udgivelsen op med Chrome Rats Vs Basement Ruts LP.

Pladen fik super anmeldelser, men bandet havde det ikke super godt sammen. Faktisk endte Adam Miller med at stå alene tilbage, mens de tre andre medlemmer udgav musik sammen under et andet navn.

Sangeren blev dog ved med at lave musik - han tilføjede tromme og guitar til sin vokal, og udgav i 2003 7”eren Ice hatchetsog i 2004 kom fuldlængde pladen Plaster Hounds. Herefter flyttede han til Portland, Oregon og fandt sammen med nuværende bandmedlemmer Ruth Radelet, Johnny Jewel og Nat Walker.De har også lavet en cover-version af Kate Bush nummeret Running Up That Hill.. Det er super lækkert!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar