lørdag den 23. januar 2010

Sound Of Copenhagen Vol. 4

Så er den fjerde plade i rækken er klar til udgivelse - den 11. februar 2010. Som altid om torsdagen under Copenhagen Fashion Week.

Efter at have haft et utroligt vellykket samarbejde med modedesigner Mads Nørgaard på de tre første udgivelser, er Kjeld og jeg nu teamet op med den ultra seje designerduo, Wood Wood. De står får det visuelle udtryk. Det vil sige, at de blandt andet har designet cover artworket på albummet. Og det er blevet så flot!

Udover at have fået nye samarbejdspartnere, så er Sound Of Copenhagen nu også blevet en international udgivelse. Albummet udkommer verden over, og vil blandt andet kunne købes digitalt på iTunes og Beatport og i Wood Woods butikker i København, Berlin og Wien.

Tracklisten på Sound Of Copenhagen Volume 4 indeholder som altid både kendte og ukendte navne. Lige fra Trentemøller, Kasper Bjørke og Brother Brown til Rosa Lux, 2000F, Bird og Hankat.

Tracklisten ser ud som følger:

01 Tell Me That She Loves Me by IGNUG
02 Me Me Me by Lars And The Hands Of Light Trentemøller Remix
03 Heaven by Kasper Bjørke
04 Golden Sun by Gazelle Hankat Remix
05 Round & Round by Delicious feat. RebekkaMaria
06 Bad Connection by Bird Pete Herbert Dub Version
07 Gipsy Kings by Malente & Dex feat. Analogik Round Table Knights Remix
08 Ssshhhh by Hess is More Zombie Disco Squad Remix
09 Get You Down by Mike Hawkins feat. Gregory Boyd
10 Five Fathoms by Brother Brown Instrumental
11 Too Close by Mike Sheridan Sei A Rmx
12 Those Mornings by Kris O’Neil Radio Edit
13 Ven Igen by Rosa Lux
14 Summer Rain by 2000F


www.soundofcopenhagen.dk // www.woodwood.dk // www.discowax.com

fredag den 22. januar 2010

Et kommende hit fra "nyt" navn...





De hedder Broken Bells, og har lavet en suveræn plade.

Broken Bells er: Danger Mouse og James Mercer - forsanger i The Shins.

onsdag den 13. januar 2010

Hangover? Get the mix...


Der var måske nogen, der lyttede med, da Kjeld og jeg slæbte os ud i studiet i DR Byen den 1. januar for at sende Unga Bunga Hangover. Der er i hvert fald en del, der har bedt mig om at gøre Peter Visti's Hangover Mix tilgængeligt til download.

PETER VISTI'S HANGOVER MIX

Og jamen dog - vi har også tryllet en tracklist frem:

jonathan jeremiah-happiness(quiet village remix)
dancing fantasy-beyond the horizon
im not in love edit(international feel)
ottmar liebert-after the rain
the time and space machine-mushroom family
frank fischer-cafe del mar( just a small bit of it:-)
al usher-lullaby for robert(mark 7 rmx)
the san sebastian strings-the gipsy camp
bliss-people among us
g-starr-morning lights(coffee shop remix)

God fornøjelse!

mandag den 11. januar 2010

Santigold producerer for Devo - Soundvenue · Music & Expression

Santigold producerer for Devo - Soundvenue · Music & Expression


Det skal nok blive sjovt at høre, hvad de kan finde på sammen. Santigold (tidligere Santogold!) er en af de sejeste kvindelige artister pt, og Devo er nogle gamle drenge, der har leveret en spand fuld af hits de sidste årtier.

Her er nogle af mine favoritter:




fredag den 8. januar 2010

Le er gæste-banger..

Se bloggen HejVen.Se - jeg er i denne uge det, de kalder "friday banger".. Jeg har valgt fem tracks, jeg lyttet meget til for tiden..



Se bloggen her:

HEJVEN.SE

torsdag den 7. januar 2010

Hold nu jeres F****** kæft (I ved, hvem I er).



Inden mit sure, sure opstød, vil jeg lige starte med at sige 1000 tak til alle Jer, der kommer til Klub Rolig. Det er skønt at se, at der er så mange, der deler vores kærlighed til den melankolske, akustiske, afdæmpede, tænksomme musik.

Når det så er sagt, så bliver jeg nødt til at udtrykke min irritation og forundring over de få, der ikke kan forstå at holde deres kæft. For Jer der ikke har været til arrangementet, kan jeg fortælle at set-uppet er som følger:

Vi Djer en times tid inden live navnet går på scenen. Her sidder folk og småsludrer og hygger. Når artisten/bandet går på scenen, er det som regel i et ret lille set up. Til tider er det såmænd ”bare” en sanger med en guitar – et meget ”nøgent” udtryk. Her er det kutyme, at man tier stille og lytter til musikken. Efter et 25-35 minutters set går vores gæste DJ på, og folk kan sludre videre.

Vi beder gæsterne om at lytte – og vise de optrædende den respekt, at holde deres kæft. Tænk hvordan du selv ville have det, hvis du sad alene på en scene med et enkelt instrument, og folk sad og snakkede.. Det er en halv time af ens liv, hvor man lukker munden og rent faktisk har mulighed for at fordybe sig en anelse i noget musik.
Det er en misforståelse, der er udbredt i Danmark: at vi skal være fulde, feste og larme, når vi går til koncert. Nogen gange passer det altså ikke ind, at grine og snakke højlydt – især ikke når det generer andre publikummer og de optrædende.

Men hvad stiller man egentlig op? Både til Klub Rolig og til andre koncerter har jeg pænt bedt folk om at tie stille – hvilket har resulteret i en flok meget forurettede mennesker, der pludselig larmede endnu mere.
Selvfølgelig er det ok, at more sig, når man går ud – og selvfølgelig er det ok, at tale afdæmpet og kort sammen mellem numrene. Men hvis man mest af alt, har lyst til at stå og tale under hele koncerten, kunne man måske gå i baren, udenfor eller et helt andet sted hen? Hvorfor kan vi ikke vise hinanden den respekt, at tænke på andet og andre end sig selv?

Le ”Sshhhhhh” Gammeltoft

onsdag den 6. januar 2010

Goddag Grunge!





I løbet af 2009, har der været de herligste rygter om, at Soundgarden ville blive samlet igen! I juli afslørede forsanger Chris Cornell endda, at bandet havde talt om, at udgive Soundgarden B sides og et bokssæt med uudgivede numre: “We all feel it’s time to do that, and we have a lot of fans out there, and we have a lot of new fans discovering our music, and I think the catalog and the legacy of the band has been ignored by the record label and previous management, so we decided to get together, and start working towards putting something like that out,” sagde Mr. Cornell.



Og så kom 2010 - den første januar skrev Chris Cornell på sin Twitter:

“The 12 year break is over & school is back in session. Sign up now. Knights of the Soundtable ride again!”

og så linkede han til et nyt Website, Soundgarden World.

WUHU!!! Det lader til ikke blot at være rygter. Super Grunge-gruppen bliver samlet i år - hvis vi er heldige, både for at give koncerter og udgive nyt materiale. Så længe det ikke bliver produceret af Timbaland, kan det jo kun være gode nyheder!!

Og hvorfor er det så stort, kan du måske spørge om..!?

Jo, i starten af 1990'erne opstod der en ny bølge - en ny genre om man vil: Grunge. Grupper som Nirvana, Mudhoney, Alice In Chains, Pearl Jam og Soundgarden stod i forgrunden for udviklingen, og det blev hurtigt til mere end en musikalsk retning - det blev for mange unge en livsstil, en identitet.

Jeg må gemme Grungens historie til et andet indlæg, og nøjes med at understrege, at nu er Pearl Jam, Alice In Chains og Soundgarden alle aktive på samme tid igen! HURRA.

søndag den 3. januar 2010

Når kærlighed er på 4 hjul..

Jeg ved godt, at jeg er en kæmpe nørd, men jeg er altså ret glad for firehjulstrækkere. Den rigtige slags.. Dem, der kan kravle op ad de stejleste skrænter, bevæge sig gennem dybe floder og køre over det mest udfordrende terræn... Min favorit er utvivlsomt Land Rover Defender "90 TD5 - gerne med kaleche og EMU undervogn.

Nå, nu til den underholdende del af indlægget.

En af mine venner sendte mig forleden et link på Youtube, til en særudgave af det geniale engelske bilprogram, Top Gear.
Journalisterne havde fået som opgave, at købe en 4x4 gennem en Boliviansk hjemmeside.. Mere fik de ikke at vide. Efterfølgende blev de transporteret til den anden side af jorden, og "sat af" ved bredden af Amazonfloden i Bolivia..uden rigtig at vide hvad deres opgave lød på. Lidt tydeligere bliver det dog, da en flodpram med tre firehjulstrækkere, kommer sejlene hen mod dem...




SE RESTEN AF TOP GEAR SPECIAL PÅ YOUTUBE HER

Det er top underholdende - og er man til biler, kilder det også lidt i maven i ny og næ :)